×
Home Nieuws Livescore

Henderson kiest voor Ajax en ontkent vertrekgeruchten na winst

Henderson kiest voor Ajax en ontkent vertrekgeruchten na winst
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 9 augustus 2024 06:48 uur

Liverpool-captain Jordan Henderson heeft na de eerste ontmoeting met Panathinaikos (0-1) zijn intenties voor de toekomst kenbaar gemaakt. De ervaren 34-jarige middenvelder heeft de geruchten in de media ontkracht en benadrukt dat zijn focus ligt op het bijstaan van Ajax in de komende jaren.

Henderson, die een cruciale rol speelde in de overwinning op Panathinaikos, sprak zich uit over zijn toewijding aan de Amsterdamse club. Ondanks speculaties over een mogelijk vertrek, heeft de Engelse international duidelijk gemaakt dat hij vastbesloten is om Ajax verder te helpen in hun streven naar succes.

De uitspraken van Henderson zullen ongetwijfeld opluchting brengen bij de fans van Ajax, die de middenvelder als een belangrijke spil in het team beschouwen. Met zijn leiderschap en ervaring blijft Henderson een waardevolle aanwinst voor de club, en zijn toewijding aan het Amsterdamse project zal de supporters verheugen.

De komende jaren beloven spannend te worden voor Ajax, met Henderson als een van de sleutelfiguren in het streven naar nationale en internationale successen. De middenvelder heeft zijn loyaliteit aan de club bevestigd en kijkt ernaar uit om samen met zijn teamgenoten en de fans te bouwen aan een glorieuze toekomst voor Ajax.