×
Home Nieuws Livescore

Farioli relativeert ophef rond Ajax-viertal in beloftenelftal

Farioli relativeert ophef rond Ajax-viertal in beloftenelftal
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 9 augustus 2024 06:32 uur

Na de overwinning van Ajax op Panathinaikos met 0-1 heeft Francesco Farioli gereageerd op de ophef rondom het Ajax-viertal dat teruggezet is naar het beloftenelftal. Eerder deze week kwam naar buiten dat de betreffende spelers weigerden om mee te trainen met Jong Ajax, een situatie die ze zelf hebben opgelost. Farioli is van mening dat er te veel ophef wordt gemaakt over deze kwestie.

De Italiaanse trainer benadrukte dat het belangrijk is om de zaak in perspectief te zien en dat het niet nodig is om van een mug een olifant te maken. Hij gelooft dat de spelers hun les hebben geleerd en dat ze nu weer volledig gefocust zijn op het teambelang. Farioli is ervan overtuigd dat de spelers hun verantwoordelijkheid hebben genomen en dat ze klaar zijn om weer volledig bij de groep aan te sluiten.

De reactie van Farioli komt nadat er veel speculatie en discussie was ontstaan over de situatie van de spelers. De trainer hoopt dat de rust nu terugkeert en dat de aandacht weer volledig op het voetbal gericht kan worden. Hij benadrukt dat het belangrijk is om als team samen te werken en dat individuele belangen ondergeschikt moeten zijn aan het collectieve doel. Farioli kijkt dan ook met vertrouwen naar de toekomst en gelooft dat de spelers sterker uit deze ervaring zullen komen.