×
Home Nieuws Livescore

'Ajax - Panathinaikos nabeschouwing abrupt beëindigd door stadionmedewerker'

'Ajax - Panathinaikos nabeschouwing abrupt beëindigd door stadionmedewerker'
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 9 augustus 2024 00:16 uur

Ajax en Panathinaikos speelden donderdagavond een enerverende wedstrijd die eindigde in een gelijkspel. Maar de nabeschouwing van dit duel op Ziggo Sport kreeg een onverwacht einde. Presentator Sam van Royen deelde mee dat het abrupt werd afgebroken vanwege een incident met een 'medewerker in het stadion'. Wat er precies is gebeurd, blijft vooralsnog een mysterie.

De uitzending van de nabeschouwing van Ajax - Panathinaikos op Ziggo Sport nam een onverwachte wending toen presentator Sam van Royen plotseling moest melden dat deze voortijdig werd beëindigd. De reden? Een incident met een 'medewerker in het stadion'. Het is nog onduidelijk wat er precies is voorgevallen en waarom dit leidde tot het abrupte einde van de uitzending.

Supporters en kijkers die hadden gehoopt op een uitgebreide analyse van de wedstrijd tussen Ajax en Panathinaikos werden verrast door het onverwachte einde van de nabeschouwing op Ziggo Sport. Presentator Sam van Royen bracht het nieuws dat de uitzending voortijdig moest worden afgebroken vanwege een incident met een 'medewerker in het stadion'. De details rondom dit voorval zijn nog onduidelijk en zorgen voor vraagtekens bij het publiek.