×
Home Nieuws Livescore

Berghuis blij met resultaat, niet met veldspel Ajax.

Berghuis blij met resultaat, niet met veldspel Ajax.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 8 augustus 2024 22:40 uur

Steven Berghuis, de held van de avond, is blij met de overwinning die Ajax donderdagavond behaalde in Athene. Echter, de aanvaller is kritisch over het veldspel van zijn team tijdens de wedstrijd. Berghuis benadrukt dat vooral in de tweede helft de Amsterdammers moeite hadden om hun spel te spelen en nauwelijks aan aanvallen toekwamen. Als enige doelpuntenmaker in Griekenland analyseert Berghuis de prestatie van zijn team met een scherp oog.

Ondanks de kritiek op het veldspel, is Berghuis trots op de drie punten die Ajax heeft weten te veroveren. De aanvaller erkent dat het niet altijd gemakkelijk is om op vreemde bodem te spelen en dat het resultaat uiteindelijk telt. Met zijn beslissende doelpunt heeft Berghuis een belangrijke bijdrage geleverd aan de overwinning en dat stemt hem tevreden.

De ervaren speler benadrukt echter dat er ruimte is voor verbetering en dat Ajax kritisch naar het vertoonde spel moet blijven kijken. Berghuis is vastberaden om samen met zijn teamgenoten te werken aan een consistente en overtuigende speelstijl, zodat de Amsterdammers ook in toekomstige wedstrijden kunnen blijven presteren op het hoogste niveau.