×
Home Nieuws Livescore

Ajax wint van Panathinaikos, De Boer niet overtuigd

Ajax wint van Panathinaikos, De Boer niet overtuigd
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 8 augustus 2024 22:32 uur

Ajax heeft donderdagavond een belangrijke overwinning geboekt in het Europa League-tweeluik tegen Panathinaikos. De Amsterdammers wisten met 0-1 te winnen, maar ondanks het resultaat is niet iedereen even enthousiast. Voormalig speler en analist Ronald de Boer heeft laten weten dat hij niet onverdeeld positief is over het spel van Ajax.

De Boer gaf aan dat hij het spel van Ajax tegen Panathinaikos "een beetje" tegen vond vallen. Ondanks de overwinning zag hij ruimte voor verbetering en vond hij dat Ajax niet altijd even overtuigend speelde. De Boer benadrukte dat Ajax als topclub altijd moet streven naar het hoogst haalbare en dat er nog stappen gezet kunnen worden om het spel te verbeteren.

Hoewel de overwinning een belangrijke stap is richting de volgende ronde van de Europa League, zal Ajax volgens De Boer scherp moeten blijven en hard moeten blijven werken om verder te komen in het toernooi. De kritische noot van De Boer laat zien dat er nog ruimte is voor groei en ontwikkeling binnen het team van Ajax, ondanks de positieve resultaten.