×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord mengt zich in strijd om Sepp van den Berg

Feyenoord mengt zich in strijd om Sepp van den Berg
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 8 augustus 2024 21:48 uur

Feyenoord heeft volgens bronnen van Voetbal International interesse getoond in het aantrekken van Sepp van den Berg, een speler die al geruime tijd hoog op het verlanglijstje van PSV staat. De Rotterdamse club lijkt vastberaden om zich te mengen in de strijd om de talentvolle verdediger, die momenteel onder contract staat bij Liverpool. Dennis te Kloese, de technisch directeur van Feyenoord, wordt verwacht op korte termijn contact op te nemen met de Engelse club om de mogelijkheden tot een transfer te bespreken.

Sepp van den Berg, die eerder uitkwam voor PEC Zwolle voordat hij naar Liverpool vertrok, wordt gezien als een veelbelovend talent in het Nederlandse voetbal. PSV had lange tijd de beste papieren om de verdediger binnen te halen, maar nu lijkt Feyenoord serieus werk te maken van de transfer. De Rotterdammers hopen met hun interesse Van den Berg te overtuigen om voor een terugkeer naar Nederland te kiezen en zijn ontwikkeling voort te zetten in de Eredivisie.

De concurrentiestrijd tussen Feyenoord en PSV om Sepp van den Berg belooft spannend te worden. Beide clubs zijn vastbesloten om de talentvolle verdediger aan hun selectie toe te voegen en zullen naar verwachting de komende dagen en weken actief bezig zijn met het onderhandelen over een mogelijke transfer. Het is nog onduidelijk welke club uiteindelijk aan het langste eind zal trekken in deze transferstrijd, maar één ding is zeker: de interesse in Sepp van den Berg is groot en de clubs zullen er alles aan doen om hem binnen te halen.