×
Home Nieuws Livescore

Ajax aast op Corinthians-talent Wesley, andere topclubs geïnteresseerd

Ajax aast op Corinthians-talent Wesley, andere topclubs geïnteresseerd
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 9 september 2023 16:40 uur

Volgens een recent rapport van Bolavip heeft Ajax interesse getoond in een opkomende ster van Corinthians genaamd Wesley. De Amsterdammers zijn naar verluidt bezig met het onderzoeken van de mogelijkheid om deze achttienjarige buitenspeler volgende zomer aan te trekken.

Hoewel Wesley onlangs zijn contract bij Corinthians heeft verlengd tot de zomer van 2027 en momenteel een van de bestbetaalde spelers in het team is, lijkt zijn toekomst in Europa te liggen. Ajax, Paris Saint-Germain en Zenit St. Petersburg worden genoemd als de clubs die jagen op de handtekening van deze veelbelovende speler.

Volgens het rapport zou Wesley naar verluidt ongeveer tien miljoen euro kosten. Hoewel er nog geen formele voorstellen zijn ingediend bij Corinthians, houden scouts van verschillende clubs hem nauwlettend in de gaten. De jonge aanvaller is afkomstig uit de jeugdopleiding van Corinthians en maakte zijn officiële debuut voor het eerste team op 21 april 2022. Sindsdien heeft hij al 23 wedstrijden gespeeld en twee doelpunten gescoord.

Het is duidelijk dat Wesley een veelbelovend talent is dat de aandacht heeft getrokken van enkele van de grootste clubs in Europa. Het zal interessant zijn om te zien waar zijn toekomst uiteindelijk ligt en welke club erin slaagt zijn handtekening te bemachtigen.