×
Home Nieuws Livescore

Berghuis scoort na half uur voor Ajax tegen Panathinaikos

Berghuis scoort na half uur voor Ajax tegen Panathinaikos
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 8 augustus 2024 21:08 uur

In een spectaculaire wedstrijd tegen Panathinaikos heeft Steven Berghuis Ajax op voorsprong gezet na slechts een half uur spelen. De ervaren aanvaller, die eerder deze week zijn terugkeer maakte in de basisopstelling, was de afmaker van een prachtige teamaanval van de Amsterdammers. Met zijn doelpunt liet Berghuis zien waarom hij zo'n belangrijke speler is voor het team van trainer Erik ten Hag.

De goal van Berghuis zorgde voor een golf van enthousiasme onder de Ajax-fans in het stadion. Het was een beloning voor het dominante spel dat de ploeg tot dan toe had laten zien. De aanvaller wist op slimme wijze de verdediging van Panathinaikos te slim af te zijn en de bal in het net te schieten, tot grote vreugde van zijn medespelers en de supporters.

Na zijn doelpunt bleef Berghuis gevaarlijk voor het doel van de tegenstander en creƫerde hij nog meer kansen voor Ajax. Zijn spel zorgde voor onrust bij Panathinaikos en gaf de Amsterdammers de mogelijkheid om de voorsprong verder uit te bouwen. Met zijn optreden bewees Berghuis eens te meer zijn waarde voor het team en liet hij zien dat hij een belangrijke schakel is in de aanvalslinie van Ajax.