×
Home Nieuws Livescore

Ronald de Boer: Ajax moet Henderson behouden

Ronald de Boer: Ajax moet Henderson behouden
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 8 augustus 2024 20:32 uur

Ajax moet Jordan Henderson niet laten gaan, zo benadrukt voetbalanalist Ronald de Boer. De voormalige voetballer is vol lof over de Engelse middenvelder, die de afgelopen tijd in verband is gebracht met een mogelijk vertrek deze zomer. De Boer is van mening dat Henderson een waardevolle toevoeging is aan het team en dat Ajax er goed aan doet om hem te behouden.

Met zijn ervaring en leiderschap op het veld heeft Henderson bewezen een belangrijke speler te zijn voor zowel zijn club als het nationale team van Engeland. Zijn kwaliteiten als middenvelder en zijn vermogen om het spel te dicteren maken hem een waardevolle aanwinst voor elke ploeg. De Boer gelooft dan ook dat Ajax veel baat zou hebben bij het behouden van Henderson in hun selectie.

Hoewel er geruchten zijn over een mogelijke transfer van Henderson, is het volgens De Boer van groot belang dat Ajax vasthoudt aan spelers van zijn kaliber. Met het oog op de ambities van de club en de wens om succesvol te zijn in zowel nationale als internationale competities, is het behouden van ervaren en talentvolle spelers zoals Henderson cruciaal voor Ajax. De Boer hoopt dan ook dat de clubleiding zijn advies ter harte neemt en Henderson niet van de hand doet.