×
Home Nieuws Livescore

Vitesse verwelkomt 7e aanwinst in 1 dag: Loek Postma

Vitesse verwelkomt 7e aanwinst in 1 dag: Loek Postma
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 8 augustus 2024 19:08 uur

Vitesse blijft niet stilzitten op de transfermarkt en heeft opnieuw een nieuwe aanwinst gepresenteerd. De Arnhemse club heeft binnen een tijdsbestek van iets meer dan een dag alweer de zevende versterking binnengehaald. Dit keer gaat het om de 21-jarige verdediger Loek Postma, die zijn intrede maakt bij de club na eerder te hebben meegetraind sinds zijn vertrek bij AZ.

Postma, een jonge talentvolle speler, zal naar verwachting een belangrijke toevoeging zijn aan de defensie van Vitesse. Met zijn jeugdige leeftijd en potentieel heeft hij de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen en een waardevolle speler te worden voor de club. De verdediger heeft al laten zien over kwaliteiten te beschikken tijdens zijn trainingen en zal nu de kans krijgen om zich te bewijzen in officiƫle wedstrijden.

De snelle opeenvolging van nieuwe spelers bij Vitesse laat zien dat de club ambitieus is en serieus werk maakt van het versterken van de selectie. Met de komst van Postma en de eerdere aanwinsten lijkt Vitesse goed op weg om zich klaar te stomen voor het nieuwe seizoen. Fans van de club zullen ongetwijfeld benieuwd zijn naar hoe de nieuwe spelers zich zullen manifesteren en welke impact zij zullen hebben op het team.