×
Home Nieuws Livescore

VS voetbalbond wil Pochettino als droomkandidaat

VS voetbalbond wil Pochettino als droomkandidaat
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 8 augustus 2024 18:08 uur

De Verenigde Staten hebben hun oog laten vallen op Mauricio Pochettino als de gedroomde kandidaat om het nationale voetbalteam te leiden, zo meldt The Athletic op donderdag. De Argentijnse trainer, die momenteel zonder club zit na zijn vertrek bij Chelsea, wordt gezien als de ideale persoon om de Amerikaanse voetbalbond naar succes te leiden.

Met zijn indrukwekkende staat van dienst en ervaring op het hoogste niveau van het voetbal, wordt Pochettino beschouwd als een coach die in staat is om het beste uit het Amerikaanse team te halen. Zijn tactische kennis en passie voor het spel maken hem een aantrekkelijke keuze voor de bond, die hoopt op een frisse wind onder zijn leiding.

De interesse van de Verenigde Staten in Pochettino komt op een cruciaal moment voor het nationale team, dat streeft naar succes op internationaal niveau. Met de kwalificaties voor het WK in het vooruitzicht, zou de aanstelling van de Argentijnse coach een belangrijke stap kunnen zijn in de ontwikkeling van het Amerikaanse voetbal en het streven naar glorie op het wereldtoneel.