×
Home Nieuws Livescore

Jeffrey de Lange verruilt Go Ahead Eagles voor Marseille.

Jeffrey de Lange verruilt Go Ahead Eagles voor Marseille.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 8 augustus 2024 17:24 uur

De Nederlandse doelman Jeffrey de Lange heeft een nieuwe stap gezet in zijn carrière door Go Ahead Eagles te verruilen voor Olympique Marseille. De Franse club heeft naar verluidt ongeveer twee miljoen euro betaald aan de club uit Deventer om de 26-jarige keeper over te nemen. Voor De Lange betekent deze transfer een mix van emoties, aangezien hij met een dankbaar hart afscheid neemt van zijn oude club, maar ook vol enthousiasme uitkijkt naar de uitdagingen die hem te wachten staan bij de prestigieuze club uit Frankrijk.

De Lange, die bekend staat om zijn uitstekende reflexen en leiderschap op het veld, heeft indruk gemaakt in de Nederlandse voetbalwereld met zijn prestaties bij Go Ahead Eagles. Zijn overstap naar Olympique Marseille markeert een belangrijke mijlpaal in zijn loopbaan en opent nieuwe deuren voor verdere groei en ontwikkeling als doelman. De Franse club, die bekend staat om zijn rijke historie en gepassioneerde supporters, verwelkomt De Lange met open armen en heeft hoge verwachtingen van zijn bijdrage aan het team.

Voor Go Ahead Eagles betekent het vertrek van De Lange het verlies van een belangrijke speler, maar ook een erkenning van de kwaliteit en potentie van hun talentvolle doelman. De club uit Deventer zal nu op zoek gaan naar een waardige vervanger om het gat dat De Lange achterlaat op te vullen en zich te blijven meten met de topclubs in de Nederlandse competitie. Ondertussen kijkt De Lange met trots terug op zijn tijd bij Go Ahead Eagles en is hij vastbesloten om zijn nieuwe avontuur bij Olympique Marseille met volle overgave aan te gaan.