×
Home Nieuws Livescore

Anastasiou voorspelt zware avond voor Ajax in Athene.

Anastasiou voorspelt zware avond voor Ajax in Athene.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 8 augustus 2024 17:16 uur

Voormalig Ajax-spits en Panathinaikos-trainer Yannis Anastasiou voorspelt een zware avond voor de Amsterdammers wanneer zij het donderdag opnemen tegen zijn voormalige club in Athene. Anastasiou, die een verleden heeft bij zowel Ajax als Panathinaikos, deelt zijn inzichten en verwachtingen op de officiële website van de Amsterdamse club.

Met zijn ervaring als speler en coach bij beide clubs, kent Anastasiou als geen ander de kracht en tactieken van zowel Ajax als Panathinaikos. Hij waarschuwt dat de Griekse tegenstander niet onderschat mag worden en dat Ajax zich goed moet voorbereiden op een intense strijd in het Europa League-duel.

De voormalige topscorer benadrukt dat Panathinaikos een geduchte tegenstander zal zijn en dat Ajax er rekening mee moet houden dat zij voor een uitdagende wedstrijd staan. Anastasiou's voorspelling belooft een spannende confrontatie tussen de twee clubs, waarbij de Amsterdamse ploeg op hun hoede moet zijn voor de dreiging die Panathinaikos met zich meebrengt.