×
Home Nieuws Livescore

Juventus biedt recordbedrag voor Teun Koopmeiners

Juventus biedt recordbedrag voor Teun Koopmeiners
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 8 augustus 2024 16:48 uur

Juventus heeft haar zinnen gezet op Teun Koopmeiners en heeft een vernieuwd bod uitgebracht op de talentvolle middenvelder. Volgens de gerenommeerde journalist Fabrizio Romano heeft de Italiaanse grootmacht een bod van maar liefst 55 miljoen euro inclusief bonussen neergelegd bij Atalanta Bergamo. Met dit aanzienlijke bedrag hoopt Juventus de club uit Bergamo te overtuigen om Koopmeiners te laten gaan.

Indien Atalanta instemt met het bod van Juventus en er een akkoord wordt bereikt, zal Teun Koopmeiners de duurste middenvelder in de geschiedenis van de Serie A worden. De 23-jarige Nederlandse international heeft de afgelopen seizoenen indruk gemaakt met zijn sterke optredens op het middenveld en heeft de interesse gewekt van diverse topclubs in Europa.

De transfer van Teun Koopmeiners naar Juventus zou een grote stap zijn in zijn carrière en een beloning voor zijn harde werk en toewijding. De middenvelder staat bekend om zijn technische vaardigheden, tactisch inzicht en leiderschap op het veld, eigenschappen die goed passen bij de speelstijl van Juventus. Het is nu afwachten of Atalanta akkoord zal gaan met het bod en of Koopmeiners zijn carrière zal voortzetten bij De Oude Dame.