×
Home Nieuws Livescore

Ajax en Fiorentina strijden om doelman Stefano Turati.

Ajax en Fiorentina strijden om doelman Stefano Turati.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 8 augustus 2024 16:32 uur

Ajax heeft zijn oog laten vallen op de 22-jarige doelman Stefano Turati, die momenteel bij Sassuolo speelt. De Amsterdamse club houdt zijn situatie nauwlettend in de gaten, aangezien Turati op het punt staat om te vertrekken bij zijn huidige club. De jonge keeper is geen onbekende voor Francesco Farioli, wat de interesse van Ajax verder aanwakkert.

Echter, de Nederlandse club staat niet alleen in de race voor Turati. Fiorentina heeft zich ook gemeld als geïnteresseerde partij en ziet in de Italiaanse doelman een goedkoop alternatief voor David de Gea. De concurrentie tussen Ajax en Fiorentina belooft dan ook spannend te worden in de strijd om Turati's handtekening.

Turati wordt gezien als een veelbelovend talent in de doelmannenwereld en zijn mogelijke transfer naar een topclub als Ajax of Fiorentina zou een grote stap in zijn carrière betekenen. Het is afwachten welke club uiteindelijk aan het langste eind zal trekken en de talentvolle keeper aan zich weet te binden. Ajax en Fiorentina zullen ongetwijfeld alles op alles zetten om Turati binnen te halen en hun doelmannenpositie te versterken voor het komende seizoen.