×
Home Nieuws Livescore

PSV informeert bij Fenerbahçe naar Jayden Oosterwolde

PSV informeert bij Fenerbahçe naar Jayden Oosterwolde
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 8 augustus 2024 15:48 uur

PSV zit momenteel in een lastige situatie vanwege blessureleed op de linksachter positie. Zowel Sergiño Dest als Mauro Júnior zijn geblesseerd, waardoor de club dringend op zoek is naar versterking. Volgens berichten heeft PSV contact opgenomen met Fenerbahçe om te informeren naar de beschikbaarheid van verdediger Jayden Oosterwolde. De Telegraaf meldt dat de Eindhovenaren hun oog hebben laten vallen op de talentvolle speler uit Turkije.

Jayden Oosterwolde, die momenteel bij Fenerbahçe speelt, staat bekend om zijn snelheid en verdedigende kwaliteiten. PSV ziet in hem een potentiële aanwinst die het team kan versterken in de achterhoede. Met Dest en Mauro Júnior aan de zijlijn, is het voor PSV van groot belang om snel een geschikte vervanger te vinden om de defensie te versterken.

De interesse van PSV in Jayden Oosterwolde laat zien dat de club vastbesloten is om de selectie te versterken en competitief te blijven in de Eredivisie. De gesprekken met Fenerbahçe zullen naar verwachting de komende dagen voortgezet worden, in de hoop een overeenkomst te bereiken voor de transfer van de talentvolle linksachter. PSV-fans zullen met spanning uitkijken naar de ontwikkelingen rondom deze mogelijke versterking voor hun geliefde club.