×
Home Nieuws Livescore

Bryan Ruiz krijgt uitnodiging van Manchester United-trainers voor bezoek

Bryan Ruiz krijgt uitnodiging van Manchester United-trainers voor bezoek
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 9 september 2023 15:32 uur

Voormalig voetbalster Bryan Ruiz, bekend van zijn tijd bij FC Twente, heeft een verrassende wending genomen in zijn carrière. De 38-jarige Ruiz, die al een tijdje gestopt is met professioneel voetbal, heeft namelijk een uitnodiging ontvangen van niemand minder dan Erik ten Hag om een kijkje te nemen op het trainingscomplex van Manchester United, Carrington.

Ruiz, die deel uitmaakte van het Twente-team dat in 2010 landskampioen werd, heeft altijd een passie gehad voor het spelletje. Hoewel hij gestopt is als speler, blijft hij zichzelf fit houden door regelmatig naar de sportschool te gaan, te tennissen en padel te spelen. Na een periode van zes maanden waarin hij zich volledig op zijn familie richtte, is hij nu begonnen als trainer van de O17 bij Deportivo Alajuelense.

De uitnodiging van Ten Hag en Steve McClaren, met wie Ruiz eerder heeft samengewerkt, om bij Manchester United te komen kijken, is voor hem een geweldige kans om te ontdekken of hij ook talent heeft als trainer. Ruiz is enthousiast over deze nieuwe uitdaging en kijkt er naar uit om zijn vaardigheden te testen op het hoogste niveau.

Hoewel Ruiz niet meer actief zal zijn als speler, is hij vastbesloten om zijn passie voor voetbal voort te zetten in een andere rol. Het feit dat hij de kans krijgt om bij een topclub als Manchester United te kijken, is voor hem een geweldige beloning voor zijn harde werk en toewijding aan het spel. We zijn benieuwd naar wat de toekomst zal brengen voor Bryan Ruiz en wensen hem veel succes in zijn nieuwe avontuur bij Manchester United.