×
Home Nieuws Livescore

SC Heerenveen jaagt op Zweeds talent Marcus Linday

SC Heerenveen jaagt op Zweeds talent Marcus Linday
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 8 augustus 2024 15:16 uur

Het Friese SC Heerenveen heeft zijn oog laten vallen op het veelbelovende Zweedse talent Marcus Linday, zo meldt de Leeuwarder Courant. De 21-jarige middenvelder is momenteel actief bij Västerås SK in Zweden en heeft de aandacht getrokken van meerdere Europese clubs. Naast Heerenveen tonen ook Feyenoord, Club Brugge en Lech Poznan concrete interesse in Linday.

De jonge Zweed heeft indruk gemaakt met zijn spel en technische vaardigheden, waardoor hij op de radar is verschenen van verschillende scouts en clubs in Europa. SC Heerenveen ziet in Linday een potentiële versterking voor het middenveld en is vastbesloten om de Zweedse middenvelder naar Nederland te halen.

Feyenoord, Club Brugge en Lech Poznan zijn echter niet van plan om de strijd om Linday zomaar op te geven. De clubs zijn eveneens gecharmeerd van de kwaliteiten van de Zweed en zullen naar verwachting ook concrete stappen ondernemen om hem binnen te halen. Het belooft dus een spannende strijd te worden om de handtekening van Marcus Linday, die mogelijk binnenkort een nieuwe stap in zijn carrière zal zetten.