×
Home Nieuws Livescore

Fosu-Mensah op proef bij Como voor contract met Fàbregas.

Fosu-Mensah op proef bij Como voor contract met Fàbregas.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 8 augustus 2024 14:40 uur

Jonge Nederlandse verdediger Timothy Fosu-Mensah heeft zijn zinnen gezet op een mogelijke transfer naar het Italiaanse Como. Volgens gerenommeerd transferexpert Gianluca Di Marzio is de talentvolle speler momenteel op proef bij de club, waar hij hoopt indruk te maken en een contract af te dwingen. Como, onder leiding van voormalig Barcelona- en Chelsea-middenvelder Cesc Fàbregas, biedt Fosu-Mensah een kans om zijn carrière een nieuwe wending te geven in de competitieve Italiaanse voetbalwereld.

De 24-jarige Fosu-Mensah, die eerder uitkwam voor clubs als Manchester United en Bayer Leverkusen, staat bekend om zijn fysieke kracht en veelzijdigheid op het veld. Met zijn ervaring op het hoogste niveau en zijn potentieel als speler, zou hij een waardevolle aanwinst kunnen zijn voor Como. De club, die momenteel uitkomt in de Serie B, heeft ambitieuze plannen en ziet in Fosu-Mensah een speler die kan bijdragen aan het versterken van het team en het behalen van sportieve successen.

Voor Fosu-Mensah is de proefperiode bij Como een belangrijke kans om te laten zien wat hij in zijn mars heeft en om zichzelf te bewijzen in een nieuwe omgeving. De Nederlandse verdediger zal er alles aan doen om de staf en het management van de club te overtuigen van zijn kwaliteiten en toegevoegde waarde. Met zijn vastberadenheid en talent hoopt Fosu-Mensah een positieve indruk achter te laten en wellicht een contract te verdienen bij Como, waarmee hij een nieuwe stap kan zetten in zijn voetballoopbaan.