×
Home Nieuws Livescore

Zes Bundesliga-clubs jagen op Sepp van den Berg

Zes Bundesliga-clubs jagen op Sepp van den Berg
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 8 augustus 2024 14:08 uur

Het belooft een spannende strijd te worden voor PSV in hun poging om Sepp van den Berg aan te trekken. De jonge verdediger staat hoog op het verlanglijstje van de Eindhovenaren, maar ze zullen moeten opboksen tegen zware concurrentie. Volgens bronnen bij de Duitse tak van Sky Sport tonen maar liefst zes Bundesliga-clubs concrete interesse in de talentvolle speler.

Voor PSV komt dit nieuws als een tegenvaller, aangezien de club dringend op zoek is naar versterkingen in de verdediging. Met de toenemende belangstelling van andere clubs wordt de strijd om Van den Berg's handtekening alleen maar intenser. De Eindhovenaren zullen alle zeilen moeten bijzetten om de concurrentie voor te blijven en de jonge verdediger naar de Eredivisie te halen.

De interesse van de Bundesliga-clubs voegt een extra dimensie toe aan de transferstrijd rondom Sepp van den Berg. PSV zal moeten laten zien wat ze in huis hebben om de verdediger te overtuigen voor een overstap naar Nederland te kiezen. Met meerdere kapers op de kust belooft het een boeiende zomer te worden voor alle betrokken partijen.