×
Home Nieuws Livescore

Neres kiest Napoli boven PSV: akkoord met transfer

Neres kiest Napoli boven PSV: akkoord met transfer
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 8 augustus 2024 13:08 uur

De Braziliaanse aanvaller David Neres lijkt op weg te zijn naar een nieuwe uitdaging in zijn carrière. Volgens berichten van de Italiaanse krant La Gazzetta dello Sport heeft Neres zijn zinnen gezet op een transfer naar Napoli en is hij al akkoord met de Italiaanse club. De 24-jarige voetballer, die momenteel uitkomt voor Ajax, werd eerder ook gelinkt aan een mogelijke overstap naar PSV. Echter, het Eindhovens Dagblad heeft gemeld dat Neres op dit moment geen concrete optie is voor de Eindhovense club.

Neres, die bekend staat om zijn snelheid en technische vaardigheden, heeft indruk gemaakt in de Eredivisie en in Europese competities. Zijn mogelijke transfer naar Napoli zou een grote stap kunnen zijn in zijn loopbaan, waar hij zich verder kan ontwikkelen in de Serie A onder leiding van coach Luciano Spalletti. De Braziliaan heeft laten doorschemeren dat hij klaar is voor een nieuwe uitdaging en Napoli lijkt de ideale bestemming te zijn.

Hoewel de transfer nog niet officieel is bevestigd door beide clubs, lijkt het erop dat Neres binnenkort zijn handtekening zal zetten onder een contract bij Napoli. De fans van de Italiaanse club kunnen zich verheugen op de komst van een getalenteerde speler die hun aanvalslinie kan versterken. Ajax zal ongetwijfeld een belangrijke speler moeten missen, maar de Amsterdamse club zal ongetwijfeld op zoek gaan naar een geschikte vervanger om het vertrek van Neres op te vangen.