×
Home Nieuws Livescore

Vitesse strikt centrale verdediger Justin Bakker voor twee seizoenen

Vitesse strikt centrale verdediger Justin Bakker voor twee seizoenen
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 8 augustus 2024 12:48 uur

Vitesse heeft een nieuwe aanwinst binnengehaald in de vorm van centrale verdediger Justin Bakker. De Arnhemse club heeft donderdag via haar officiële kanalen aangekondigd dat Bakker zich bij de selectie voegt. Na een periode zonder club te hebben gezeten, heeft Bakker tijdens de voorbereiding met Vitesse meegetraind. De club is zo tevreden over zijn prestaties dat hij een contract heeft getekend voor twee seizoenen, met een optie voor nog een extra seizoen.

Met de komst van Justin Bakker hoopt Vitesse de verdediging verder te versterken. De centrale verdediger brengt de nodige ervaring en kwaliteit met zich mee, wat van grote waarde kan zijn voor het team. Bakker zal naar verwachting een belangrijke rol gaan spelen in de defensie van de Arnhemse club en kan een goede aanvulling zijn op het huidige spelersbestand.

Trainer en technische staf van Vitesse zijn verheugd met de komst van Bakker en zien in hem een waardevolle toevoeging aan het team. De speler zelf is ook enthousiast om voor Vitesse uit te komen en kijkt ernaar uit om zijn kwaliteiten te laten zien op het veld. Met de start van het nieuwe seizoen in het vooruitzicht, zal Bakker zich snel moeten aanpassen aan zijn nieuwe omgeving en teamgenoten, maar met zijn ervaring en talent lijkt hij goed voorbereid te zijn op deze uitdaging.