×
Home Nieuws Livescore

Aston Villa zet Feyenoorder Geertruida op verlanglijstje

Aston Villa zet Feyenoorder Geertruida op verlanglijstje
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 8 augustus 2024 11:08 uur

Jonge Nederlandse verdediger Lutsharel Geertruida heeft de aandacht getrokken van het Engelse Aston Villa, zo meldt de betrouwbare journalist Fabrizio Romano. De Premier League-club, die bekend staat om zijn ambitie en streven naar succes, heeft Geertruida op hun shortlist geplaatst als potentiële versterking voor het team.

De 20-jarige Geertruida, die momenteel speelt voor Feyenoord in de Eredivisie, heeft indruk gemaakt met zijn sterke optredens en volwassen spel op zo'n jonge leeftijd. Zijn talent en potentieel zijn niet onopgemerkt gebleven bij clubs in het buitenland, waaronder Aston Villa, die op zoek zijn naar versterkingen om hun team te versterken en hogerop te komen in de competitie.

De interesse van Aston Villa in Geertruida is een teken van erkenning voor zijn groei en ontwikkeling als speler. Het feit dat een gerenommeerde club als Aston Villa hem op de radar heeft, is een grote stap voor de jonge verdediger en opent mogelijk de deur naar een spannende nieuwe uitdaging in zijn carrière. Het is nu afwachten hoe deze interesse zich verder zal ontwikkelen en of Geertruida de overstap naar de Premier League zal maken om zijn talent op het hoogste niveau te laten zien.