×
Home Nieuws Livescore

Alexander Büttner enthousiast over terugkeer bij Vitesse

Alexander Büttner enthousiast over terugkeer bij Vitesse
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 8 augustus 2024 10:32 uur

Voormalig Manchester United-speler Alexander Büttner kijkt reikhalzend uit naar zijn terugkeer bij Vitesse voor zijn derde periode bij de club. De ervaren verdediger, die zijn debuut in het betaalde voetbal maakte bij de Arnhemse club, heeft in een interview met ESPN zijn enthousiasme geuit over de hernieuwde samenwerking.

Büttner, die eerder ook voor clubs als Dinamo Moskou en Anderlecht speelde, is verheugd om weer het geel-zwarte shirt van Vitesse te dragen. Hij benadrukt de speciale band die hij heeft met de club en de fans, en kijkt ernaar uit om zijn ervaring en kwaliteiten in te zetten om het team te versterken.

Daarnaast sprak de 32-jarige linksback openhartig over de uitdagende situatie waarin Vitesse momenteel verkeert. Met wisselende resultaten in de Eredivisie en een teleurstellende Europese campagne, staat de club voor de nodige uitdagingen. Büttner is echter vastbesloten om zijn steentje bij te dragen en samen met zijn teamgenoten te werken aan een succesvolle tweede helft van het seizoen.