×
Home Nieuws Livescore

NAC Breda strikt 'Lazio-attractie' Saná Fernandes op huurbasis

NAC Breda strikt 'Lazio-attractie' Saná Fernandes op huurbasis
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 8 augustus 2024 09:56 uur

NAC Breda heeft een veelbelovende aanwinst binnengehaald met de komst van de achttienjarige buitenspeler Saná Fernandes. De jonge talentvolle speler, die door velen wordt gezien als een 'buitenkansje' en een 'Lazio-attractie', is officieel toegetreden tot de gelederen van de club uit Breda. Fernandes, die reeds in de stad is gearriveerd, zal door NAC worden gehuurd van het Italiaanse SS Lazio. Bovendien heeft de club een optie tot koop weten te bedingen, waardoor de mogelijkheid bestaat dat Fernandes op de lange termijn een vaste waarde kan worden voor NAC Breda.

Met zijn jeugdige leeftijd en veelbelovende talent belooft Saná Fernandes een frisse wind te brengen in het team van NAC Breda. De buitenspeler staat bekend om zijn snelheid, technische vaardigheden en doelgerichtheid, eigenschappen die goed van pas zullen komen in de Nederlandse competitie. De supporters van NAC kunnen dan ook reikhalzend uitkijken naar de eerste optredens van Fernandes in het geel-zwarte shirt.

De transfer van Saná Fernandes naar NAC Breda markeert een belangrijke stap in zijn nog prille carrière. De jonge speler krijgt nu de kans om zich verder te ontwikkelen en ervaring op te doen op het hoogste niveau. Met de steun van de club en het enthousiasme van de fans achter zich, lijkt de toekomst veelbelovend voor Fernandes. NAC Breda hoopt met de komst van de talentvolle buitenspeler een versterking te hebben toegevoegd aan het team, en kijkt uit naar wat de samenwerking met Fernandes zal brengen in het komende seizoen.