×
Home Nieuws Livescore

Remko Pasveer: Ajax moet snel Wout Weghorst halen!

Remko Pasveer: Ajax moet snel Wout Weghorst halen!
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 8 augustus 2024 09:08 uur

Doelman Remko Pasveer van Ajax heeft zijn steun uitgesproken voor de mogelijke transfer van Wout Weghorst naar de Amsterdamse club. Pasveer, die zelf recentelijk de overstap maakte naar Ajax, is vol lof over de kwaliteiten van de spits en hoopt dat de transfer spoedig wordt afgerond. Weghorst, die momenteel speelt voor VfL Wolfsburg, wordt gezien als een waardevolle aanwinst voor Ajax en Pasveer is ervan overtuigd dat de spits perfect zou passen binnen het team.

De ervaren doelman benadrukt dat Weghorst niet alleen op het veld van toegevoegde waarde zou zijn, maar ook buiten het veld een positieve invloed kan hebben. Met zijn strijdlust en doelgerichtheid zou Weghorst volgens Pasveer een belangrijke rol kunnen spelen in het streven van Ajax naar succes in zowel de nationale competitie als internationale toernooien. Pasveer kijkt dan ook reikhalzend uit naar de eventuele komst van Weghorst naar de Johan Cruijff ArenA.

Ajax heeft nog geen officiële aankondiging gedaan over de mogelijke transfer van Wout Weghorst, maar de geruchten worden steeds sterker. De supporters van de club zijn eveneens enthousiast over de komst van de spits en zien in hem een versterking voor het team. Met de steun van spelers zoals Remko Pasveer lijkt de weg vrij voor Weghorst om zijn carrière voort te zetten bij de Nederlandse topclub. De fans van Ajax kunnen dan ook hoopvol uitkijken naar wat de toekomst brengt met Weghorst in het rood-witte shirt.