×
Home Nieuws Livescore

Ajax zonder Rasmussen en Bergwijn voor Europa League duel

Ajax zonder Rasmussen en Bergwijn voor Europa League duel
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 8 augustus 2024 07:56 uur

Ajax staat donderdag voor een uitdagende confrontatie met Panathinaikos in de Europa League. De Amsterdamse club zal het moeten stellen zonder Christian Rasmussen, wat trainer Francesco Farioli dwingt tot het maken van aanpassingen in zijn opstelling. Daarnaast is ook Steven Bergwijn nog niet volledig hersteld en zal hij waarschijnlijk niet in actie komen tijdens deze belangrijke wedstrijd.

Het gemis van Rasmussen zal een flinke aderlating zijn voor Ajax, aangezien de Deense speler een belangrijke rol vervult in het team. Farioli zal dus creatief moeten zijn in het vinden van een geschikte vervanger om het gemis op te vangen en de kansen op een overwinning te vergroten. De druk ligt hoog, aangezien elke wedstrijd in de Europa League cruciaal is voor het verdere verloop van het toernooi.

Met Bergwijn die ook nog aan de zijlijn staat vanwege blessureleed, zal Ajax extra voorzichtig moeten zijn in het managen van de fitheid van de spelers. Het is essentieel dat de rest van het team opstaat en hun beste spel laat zien om de afwezigheid van deze sterspelers te compenseren. De supporters hopen op een sterke prestatie van Ajax, ondanks de tegenslagen voorafgaand aan deze belangrijke wedstrijd tegen Panathinaikos.