×
Home Nieuws Livescore

Jorrel Hato: van centrumverdediger naar linksback bij Ajax

Jorrel Hato: van centrumverdediger naar linksback bij Ajax
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 7 augustus 2024 23:32 uur

Jorrel Hato, de veelbelovende verdediger van Ajax, heeft tijdens de persconferentie voorafgaand aan het Europa League-duel met Panathinaikos laten weten dat hij het liefst in het hart van de defensie speelt. Hoewel zijn voorkeur daar ligt, is de tiener echter niet onwelwillend om als linksback te spelen voor het team. Hato toonde zich flexibel en bereid om zich aan te passen aan de wensen van de coach om zo een bijdrage te leveren aan het succes van Ajax.

Met zijn jonge leeftijd en veelbelovende talent heeft Jorrel Hato de aandacht getrokken van zowel fans als kenners van het Nederlandse voetbal. Zijn bereidheid om zich aan te passen aan verschillende posities op het veld getuigt van zijn veelzijdigheid en teamgeest. De tiener lijkt vastberaden om te groeien en te leren in het professionele voetbal en zijn positieve instelling belooft veel goeds voor zijn toekomst bij Ajax.

Het Europa League-duel met Panathinaikos belooft een spannende uitdaging te worden voor Jorrel Hato en zijn teamgenoten. Als Ajax erin slaagt om de overwinning binnen te halen, zou dat een belangrijke stap kunnen zijn richting verdere successen in het toernooi. De flexibiliteit en vastberadenheid van spelers zoals Hato zullen van cruciaal belang zijn in het streven naar een positief resultaat tegen de Griekse tegenstander.