×
Home Nieuws Livescore

Liverpool dichtbij deal voor Spaanse middenvelder Zubimendi (The Athletic)

Liverpool dichtbij deal voor Spaanse middenvelder Zubimendi (The Athletic)
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 7 augustus 2024 23:16 uur

Liverpool nadert een akkoord in de zoektocht naar Martin Zubimendi, zo meldt The Athletic. De Engelse club maakt vorderingen in de onderhandelingen met de Spaanse middenvelder, die momenteel onder contract staat bij Real Sociedad. De Baskische club lijkt zich voor te bereiden op het vertrek van Zubimendi, die op de radar staat van de Premier League-kampioen.

Zubimendi, een veelbelovende talentvolle speler, heeft indruk gemaakt met zijn optredens bij Real Sociedad en heeft de aandacht getrokken van verschillende topclubs in Europa. Liverpool, onder leiding van manager Jürgen Klopp, ziet in de 22-jarige middenvelder een waardevolle toevoeging aan het team en is vastbesloten om de deal rond te maken.

Hoewel Real Sociedad Zubimendi graag zou behouden, lijkt een vertrek van de Spaanse international steeds waarschijnlijker te worden. De club bereidt zich voor op het scenario waarin Zubimendi ervoor kiest om zijn carrière elders voort te zetten, met Liverpool als een serieuze optie voor de getalenteerde speler.

De onderhandelingen tussen Liverpool en Real Sociedad bevinden zich in een vergevorderd stadium, en het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat een overeenkomst wordt bereikt. Zubimendi's mogelijke overstap naar de Engelse topclub zou een belangrijke stap in zijn loopbaan betekenen en Liverpool versterken met een veelbelovend talent op het middenveld. Volg de ontwikkelingen rondom deze transferontwikkeling voor meer updates.