×
Home Nieuws Livescore

Wout Weghorst deze zomer naar Ajax, voorspelt Valentijn Driessen

Wout Weghorst deze zomer naar Ajax, voorspelt Valentijn Driessen
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 7 augustus 2024 23:08 uur

Het lijkt er sterk op dat Wout Weghorst deze zomer zijn weg zal vinden naar Ajax. Volgens sportanalist Valentijn Driessen is de transfer van de Oranje-international slechts een kwestie van tijd. De geruchten rondom Weghorst's mogelijke overstap naar de Amsterdamse club worden steeds hardnekkiger en lijken nu steeds concreter te worden.

Ajax, dat bekend staat om zijn aanvallend voetbal, ziet in Weghorst een waardevolle toevoeging aan het team. Met zijn fysieke kracht en doelgerichtheid zou de spits perfect passen in het spelconcept van de club. Bovendien heeft Weghorst de afgelopen seizoenen bewezen een constante doelpuntenmaker te zijn, wat Ajax goed kan gebruiken in de jacht op nationale en internationale successen.

Hoewel er nog geen officiële bevestiging is van de transfer, lijkt het erop dat de onderhandelingen tussen Weghorst en Ajax in volle gang zijn. De supporters van de Amsterdamse club kijken reikhalzend uit naar de komst van de ervaren spits en hopen dat hij snel zijn handtekening zal zetten onder een contract bij Ajax. Met Weghorst in de gelederen zou Ajax komend seizoen nog sterker voor de dag kunnen komen in zowel de Eredivisie als in Europese competities.