×
Home Nieuws Livescore

Ajax-spelers gewaarschuwd voor Panathinaikos-duo: Bakasetas en Djuricic

Ajax-spelers gewaarschuwd voor Panathinaikos-duo: Bakasetas en Djuricic
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 7 augustus 2024 22:56 uur

Trainer Francesco Farioli van Ajax heeft zijn spelers gewaarschuwd voor de dreiging die uitgaat van twee spelers van Panathinaikos. Met de eerste ontmoeting in de derde voorronde van de Europa League in het vooruitzicht, heeft de Italiaanse coach zijn lof geuit over Anastasios Bakasetas en Filip Djuricic. Farioli benadrukte het belang van het in de gaten houden van deze twee gevaarlijke spelers, die een potentieel gevaar vormen voor de defensie van Ajax.

Anastasios Bakasetas en Filip Djuricic worden door Farioli gezien als de sleutelspelers van Panathinaikos die het verschil kunnen maken in de confrontatie met Ajax. De Italiaanse trainer waarschuwt zijn team voor de kwaliteiten en dreiging die deze twee spelers met zich meebrengen. Met hun snelheid, techniek en doelgerichtheid vormen Bakasetas en Djuricic een serieuze uitdaging voor de verdediging van Ajax.

Ajax zal dus extra waakzaam moeten zijn voor de aanvallende impulsen van Bakasetas en Djuricic tijdens de komende wedstrijd tegen Panathinaikos. Farioli benadrukt het belang van een solide verdediging en het voorkomen van ruimte voor deze gevaarlijke spelers om hun kwaliteiten te tonen. De spelers van Ajax zullen goed voorbereid moeten zijn en alert moeten blijven om te voorkomen dat Bakasetas en Djuricic het verschil maken in de strijd om een plek in de volgende ronde van de Europa League.