×
Home Nieuws Livescore

André Ooijer: "Wijndal en Oppegard goede aanwinsten voor PSV"

André Ooijer:
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 7 augustus 2024 22:48 uur

Voormalig PSV-trainer en assistent-trainer André Ooijer heeft zijn mening gegeven over potentiële versterkingen voor de Eindhovense club. Volgens Ooijer zou AZ-verdediger Owen Wijndal een waardevolle toevoeging zijn voor PSV. De jonge linksback staat bekend om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en zijn vermogen om aanvallend bij te dragen. Ooijer gelooft dat Wijndal precies het soort speler is dat PSV nodig heeft om hun defensie te versterken en meer diepgang te creëren op de flanken.

Naast Wijndal is Ooijer ook positief over de Noorse aanvaller Fredrik Oppegard. De voormalige PSV-trainer ziet potentie in Oppegard en denkt dat hij een goede aanwinst zou zijn voor de club. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid zou Oppegard een waardevolle aanvulling kunnen zijn op de aanvalslinie van PSV. Ooijer benadrukt het belang van het aantrekken van spelers die het team naar een hoger niveau kunnen tillen en is van mening dat zowel Wijndal als Oppegard aan deze criteria voldoen.

De uitspraken van André Ooijer zullen ongetwijfeld de interesse van PSV-fans aanwakkeren, aangezien zij hopen op versterkingen die de club kunnen helpen om weer mee te strijden om de titel in de Eredivisie. Met het oog op het komende transferwindow zullen de beleidsbepalers van PSV mogelijk rekening houden met de adviezen van Ooijer bij het samenstellen van hun selectie voor het nieuwe seizoen.