×
Home Nieuws Livescore

Cyriel Dessers doorbreekt negativiteit met late gelijkmaker in CL.

Cyriel Dessers doorbreekt negativiteit met late gelijkmaker in CL.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 7 augustus 2024 22:16 uur

Cyriel Dessers heeft een statement gemaakt tegen het negatieve sentiment dat rond zijn persoon hangt. Tijdens de spannende wedstrijd tussen Rangers FC en Dynamo Kiev in de derde voorronde van de Champions League, wist de Belgische spits in blessuretijd de cruciale gelijkmaker (1-1) te scoren. Na het laatste fluitsignaal had Dessers duidelijk iets op zijn hart dat hij wilde delen.

De goal van Dessers was niet alleen van groot belang voor zijn team, maar ook voor zijn eigen zelfvertrouwen. De spits heeft de laatste tijd te maken gehad met kritiek en negatieve reacties, maar met zijn doelpunt heeft hij laten zien dat hij zijn waarde op het veld kan bewijzen. Dessers lijkt vastberaden om te laten zien dat hij zijn plaats in het team verdient en dat hij in staat is om op cruciale momenten te presteren.

Na de wedstrijd sprak Dessers openhartig over zijn gevoelens. Hij benadrukte dat hij het negatieve sentiment rond zijn persoon zat is en dat hij zich volledig wil focussen op zijn spel. Dessers is vastbesloten om zijn critici de mond te snoeren en te bewijzen dat hij een belangrijke speler is voor zijn team. Met zijn doelpunt tegen Dynamo Kiev heeft hij alvast een eerste stap in de goede richting gezet.

Het is duidelijk dat Cyriel Dessers vastbesloten is om zijn stempel te drukken en zijn talent te laten zien, ondanks de kritiek die hij heeft moeten incasseren. Met zijn doelpunt in de Champions League heeft hij laten zien dat hij van grote waarde kan zijn voor zijn team en dat hij in staat is om onder druk te presteren. Dessers lijkt vastberaden om zijn critici het zwijgen op te leggen en zijn plek in het team te versterken met zijn prestaties op het veld.