×
Home Nieuws Livescore

Ajax en PSG strijden om Braziliaans talent Ryan Francisco.

Ajax en PSG strijden om Braziliaans talent Ryan Francisco.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 7 augustus 2024 21:48 uur

Ajax en Paris Saint-Germain strijden om de handtekening van het Braziliaanse talent Ryan Francisco. De zeventienjarige spits van São Paulo staat hoog op het verlanglijstje van beide topclubs. Ajax, bekend om zijn talentontwikkeling, ziet in Francisco een potentiële versterking voor de toekomst. Maar ook het grote Paris Saint-Germain heeft interesse getoond in de jonge Braziliaan.

Francisco heeft indruk gemaakt met zijn doelpunten en technische vaardigheden in de jeugdopleiding van São Paulo. Zijn talent is niet onopgemerkt gebleven bij Europese scouts, die hem al geruime tijd volgen. De spits wordt gezien als een veelbelovende speler met een heldere toekomst in het profvoetbal.

De strijd om Ryan Francisco belooft spannend te worden, met zowel Ajax als Paris Saint-Germain die vastbesloten zijn om de jonge Braziliaan naar hun club te halen. Het is nog niet duidelijk welke club de beste papieren heeft om Francisco binnen te halen, maar één ding is zeker: deze talentvolle spits heeft een mooie carrière voor de boeg.