×
Home Nieuws Livescore

Sjourd Mossou: PSV topfavoriet, Ajax kan verrassen in Eredivisie

Sjourd Mossou: PSV topfavoriet, Ajax kan verrassen in Eredivisie
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 7 augustus 2024 21:08 uur

Voetbaljournalist Sjourd Mossou heeft zijn voorspellingen voor het komende Eredivisie-seizoen gedeeld en noemt PSV de 'absolute topfavoriet' om de titel te winnen. Mossou, bekend om zijn scherpe analyses, is van mening dat de Eindhovenaren een sterke kans maken op het kampioenschap. Echter, de journalist waarschuwt dat Ajax wel eens voor een verrassing zou kunnen zorgen.

In een interview met Voetbal International benadrukt Mossou de potentie van PSV om komend seizoen de Eredivisie te domineren. Met een solide team en een gedreven coach aan het roer, gelooft hij dat de club uit Eindhoven de te kloppen ploeg zal zijn. Toch sluit Mossou niet uit dat Ajax, met hun talentvolle spelers en aanvallende speelstijl, voor een verrassing kan zorgen in de titelstrijd.

De voorspellingen van Mossou zorgen voor opwinding onder voetbalfans, die reikhalzend uitkijken naar het nieuwe seizoen. Met PSV als favoriet en Ajax als potentiële uitdager belooft de Eredivisie een spannende strijd om de titel te worden. Mossou's inzichten zullen ongetwijfeld de discussies en speculaties over het komende voetbalseizoen aanwakkeren.