×
Home Nieuws Livescore

Vitesse slaat opnieuw toe op transfermarkt met Yegoian

Vitesse slaat opnieuw toe op transfermarkt met Yegoian
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 7 augustus 2024 20:48 uur

Vitesse slaat opnieuw toe op de transfermarkt door de komst van Irakli Yegoian van FC Twente aan te kondigen. De Arnhemse club heeft met deze aanwinst al de derde versterking binnengehaald voor het nieuwe seizoen, na eerder al Alexander Büttner en Mees Kreekels te hebben vastgelegd. Yegoian, die per direct de overstap maakt, wordt gezien als een waardevolle toevoeging aan de selectie van Vitesse.

De 24-jarige Yegoian, een talentvolle verdediger, heeft zijn sporen verdiend bij FC Twente en staat te popelen om zich te bewijzen in het geel-zwarte shirt van Vitesse. Met zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht hoopt hij een belangrijke rol te gaan spelen in het team van trainer Thomas Letsch. De supporters van Vitesse kunnen zich verheugen op de komst van deze veelbelovende speler.

Vitesse heeft met de komst van Yegoian laten zien dat de club ambitieus is en zich serieus wil mengen in de strijd om de bovenste plaatsen in de Eredivisie. De Arnhemmers hebben de selectie versterkt met talentvolle spelers en lijken klaar te zijn voor een succesvol seizoen. Met de ervaring van Büttner, de jeugdige energie van Kreekels en de kwaliteiten van Yegoian heeft Vitesse een veelbelovende mix van spelers in huis om hoge ogen te gaan gooien in de competitie.