×
Home Nieuws Livescore

Ajax overweegt afscheid routinier Henderson vanwege topsalaris

Ajax overweegt afscheid routinier Henderson vanwege topsalaris
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 7 augustus 2024 20:40 uur

Ajax overweegt afscheid te nemen van Jordan Henderson, zo meldt Cristian Willaert van Tekengeld op ESPN. De ervaren middenvelder, die afgelopen winter naar Amsterdam kwam, staat onder druk vanwege zijn hoge salaris dat een behoorlijke impact heeft op de begroting van de club. Met de plannen om nieuwe spelers aan te trekken, lijkt Ajax te willen snijden in de kosten en ruimte te willen maken voor versterkingen.

Henderson, die een belangrijke rol speelde in het team sinds zijn komst naar Ajax, lijkt nu mogelijk het slachtoffer te worden van de financiële prioriteiten van de club. De supporters van Ajax zullen verdeeld zijn over het mogelijke vertrek van de routinier, die zowel op als buiten het veld een belangrijke rol vervulde.

De geruchten over het vertrek van Henderson zullen ongetwijfeld voor de nodige opschudding zorgen binnen de club en onder de fans. Het is afwachten hoe Ajax deze situatie zal aanpakken en welke stappen er genomen zullen worden om de selectie te versterken en tegelijkertijd financieel gezond te blijven.