×
Home Nieuws Livescore

David Neres geen PSV-optie: Ajax-fans opgelucht

David Neres geen PSV-optie: Ajax-fans opgelucht
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 7 augustus 2024 19:48 uur

Goed nieuws voor de Ajax-fans: David Neres lijkt voorlopig niet van plan om over te stappen naar aartsrivaal PSV. Het Eindhovens Dagblad meldt dat de 27-jarige Braziliaan op dit moment niet hoog op het verlanglijstje staat van de landskampioen uit Eindhoven. De geruchten over een mogelijke transfer van Neres naar PSV kunnen dus voorlopig de prullenbak in.

Neres, die al enige tijd een belangrijke speler is bij Ajax, heeft de harten van de fans veroverd met zijn snelheid en technische vaardigheden. Zijn naam werd de afgelopen tijd echter regelmatig in verband gebracht met een mogelijke overstap naar PSV, wat voor de nodige onrust zorgde onder de supporters van de Amsterdammers. Maar volgens bronnen dicht bij de club lijkt een transfer naar Eindhoven op dit moment niet aan de orde te zijn.

De Braziliaanse aanvaller heeft nog een doorlopend contract bij Ajax en lijkt zich daar voorlopig op zijn gemak te voelen. Met zijn kwaliteiten is Neres een belangrijke schakel in het team van trainer Erik ten Hag en lijkt hij niet van plan om die rol zomaar op te geven. Voor PSV-fans die hoopten op de komst van Neres, is het dus nog even afwachten of er in de toekomst alsnog ontwikkelingen zullen zijn rondom deze transfergeruchten.