×
Home Nieuws Livescore

Trainer verklaart afwezigheid Brobbey en Bergwijn bij Ajax

Trainer verklaart afwezigheid Brobbey en Bergwijn bij Ajax
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 7 augustus 2024 19:32 uur

Ajax-trainer Francesco Farioli heeft onthuld waarom Brian Brobbey wel en Steven Bergwijn niet zijn opgenomen in de selectie voor het aankomende duel tegen Panathinaikos in de derde voorronde van de Europa League. De Italiaanse coach benadrukte dat de keuze gebaseerd was op de fysieke paraatheid van de spelers.

Brobbey, de jonge spits, heeft volgens Farioli hard gewerkt om klaar te zijn voor de confrontatie met de Griekse topclub. Zijn inzet en toewijding hebben hem een plek in de selectie opgeleverd, waar hij hoopt van waarde te kunnen zijn voor het team. Aan de andere kant is Bergwijn, de ervaren buitenspeler, nog niet op het gewenste niveau van fitheid, waardoor hij niet is geselecteerd voor de wedstrijd.

De beslissing van Farioli om Brobbey wel en Bergwijn niet op te nemen in de selectie is een strategische zet om het beste team op te stellen voor het belangrijke Europese duel. De trainer vertrouwt op de kwaliteiten van zijn spelers en hoopt met de juiste samenstelling een positief resultaat te behalen tegen Panathinaikos. De fans zullen gespannen afwachten hoe deze keuze uitpakt in het cruciale duel in de Europa League.