×
Home Nieuws Livescore

Blackburn Rovers toont interesse in PSV-doelman Drommel

Blackburn Rovers toont interesse in PSV-doelman Drommel
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 7 augustus 2024 18:56 uur

Het lijkt erop dat Joël Drommel alsnog een kans krijgt om PSV te verlaten, aangezien Blackburn Rovers opnieuw interesse toont in de 27-jarige doelman. Het Eindhovens Dagblad meldt dat de Engelse club mogelijk weer in de markt is voor Drommel, die eerder deze zomer de overstap maakte naar PSV.

Drommel, die bekend staat om zijn uitstekende reflexen en leiderschap op het veld, heeft tot nu toe nog niet veel speeltijd gekregen bij de Eindhovenaren. De komst van de ervaren doelman Yvon Mvogo heeft zijn kansen op een basisplaats verkleind, waardoor een vertrek naar Blackburn Rovers een aantrekkelijke optie kan zijn voor Drommel.

Blackburn Rovers, dat uitkomt in het Championship, ziet in Drommel mogelijk de ideale versterking voor hun team. Met zijn ervaring en kwaliteiten zou hij een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor de Engelse club, die ambitieus is om te strijden voor promotie naar de Premier League.

Het is nog niet duidelijk of PSV bereid is om Drommel te laten gaan en of de doelman zelf openstaat voor een vertrek. De komende dagen zullen naar verwachting meer duidelijkheid brengen over de toekomst van Joël Drommel en of hij daadwerkelijk de overstap zal maken naar Blackburn Rovers.