×
Home Nieuws Livescore

Silvano Vos trotseert media met Instagram post Ajax-bannelingen.

Silvano Vos trotseert media met Instagram post Ajax-bannelingen.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 7 augustus 2024 18:48 uur

De jonge voetballer Silvano Vos heeft op slimme wijze gereageerd op de recente geruchten in de media. Op woensdag deelde de negentienjarige middenvelder een foto op zijn Instagram-account waarop hij te zien is naast andere spelers die momenteel niet in de plannen van Ajax voorkomen. Met deze post lijkt Vos duidelijk te willen maken dat hij niet bij de pakken neerzit en vastbesloten is om zijn plek in het team te heroveren.

De foto, die snel viraal ging op sociale media, toont Vos in een zelfverzekerde houding naast zijn mede-"Ajax-bannelingen". De boodschap die de jonge speler hiermee uitdraagt, is dat hij niet van plan is om zich te laten ontmoedigen door de recente ontwikkelingen en dat hij vastbesloten is om zijn talent en potentieel te laten zien.

De reacties op de post van Vos waren overwegend positief, waarbij veel fans en volgers van de club hun steun uitspraken voor de jonge speler. Met zijn daadkrachtige optreden op social media lijkt Silvano Vos niet alleen af te rekenen met de negatieve berichtgeving, maar ook een statement te maken naar de clubleiding en zijn medespelers dat hij klaar is om terug te vechten en zijn plaats in het team op te eisen.