×
Home Nieuws Livescore

NEC haalt Griekse jeugdinternational Argyris Darelas binnen

NEC haalt Griekse jeugdinternational Argyris Darelas binnen
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 7 augustus 2024 17:40 uur

NEC Nijmegen heeft haar selectie versterkt met de talentvolle Griekse jeugdinternational, Argyris Darelas. De 19-jarige verdediger maakt de overstap vanuit PAOK Saloniki naar de Nederlandse club. De Nijmegenaren hebben trots aangekondigd dat Darelas een contract heeft getekend dat hem tot medio 2026 aan de club verbindt, met daarbij een optie voor nog eens twee extra seizoenen.

Darelas wordt gezien als een veelbelovend talent en NEC is verheugd om hem aan boord te hebben. Met zijn jeugdige leeftijd en internationale ervaring belooft hij een waardevolle toevoeging te zijn aan het team van trainer Rogier Meijer. De Griekse verdediger staat bekend om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en zijn vermogen om zowel opbouwend als verdedigend zijn mannetje te staan.

De transfer van Darelas markeert een belangrijke stap voor NEC in het versterken van de selectie voor het komende seizoen. Met zijn komst hoopt de club haar ambities waar te maken en te strijden voor een succesvolle campagne in zowel de Eredivisie als eventuele bekertoernooien. De supporters van NEC kunnen zich verheugen op het zien van deze veelbelovende Griekse verdediger in actie op de Nederlandse velden.