×
Home Nieuws Livescore

NAC Breda huurt toptalent Saná Fernandes van Lazio

NAC Breda huurt toptalent Saná Fernandes van Lazio
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 7 augustus 2024 16:48 uur

NAC Breda heeft een belangrijke slag geslagen op de transfermarkt door de achttienjarige Saná Fernandes voor dit seizoen te huren van Lazio. De jonge buitenspeler wordt beschouwd als een van de meest veelbelovende talenten van de Italiaanse topclub. Met deze aanwinst hoopt de promovendus uit Breda hun aanval te versterken en zich te handhaven in de Eredivisie.

Saná Fernandes staat bekend om zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid, eigenschappen die goed van pas zullen komen in het team van NAC Breda. De Portugese jeugdinternational heeft al indruk gemaakt in de jeugdopleiding van Lazio en krijgt nu de kans om zich verder te ontwikkelen op het hoogste niveau in Nederland.

De supporters van NAC Breda zijn verheugd met de komst van Fernandes en kijken reikhalzend uit naar zijn debuut in het geel-zwarte shirt. De druk zal hoog zijn voor de jonge speler, maar met zijn talent en drive lijkt hij klaar te zijn voor de uitdaging. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen voor wat hij kan toevoegen aan het team en hoe hij zich zal manifesteren in de Eredivisie.