×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord haalt Italiaans talent en leent uit aan Dordrecht

Feyenoord haalt Italiaans talent en leent uit aan Dordrecht
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 7 augustus 2024 16:32 uur

Feyenoord heeft een veelbelovende aanwinst binnengehaald met de komst van de 20-jarige Gabriele Parlanti. De jonge centrale middenvelder is afkomstig van US Triestina en heeft een contract getekend bij de club uit Rotterdam-Zuid tot medio 2026. Echter, voordat Parlanti zijn debuut zal maken voor Feyenoord, zal hij eerst ervaring opdoen bij FC Dordrecht, waar hij op huurbasis zal spelen.

Met de komst van Gabriele Parlanti laat Feyenoord zien te investeren in jong talent en de toekomst van de club. De Italiaanse middenvelder wordt gezien als een veelbelovende speler met een grote potentie om door te groeien in het profvoetbal. Door hem eerst ervaring op te laten doen bij FC Dordrecht, krijgt Parlanti de kans om zich verder te ontwikkelen en zijn kwaliteiten te tonen op het Nederlandse voetbalveld.

De supporters van Feyenoord kunnen uitkijken naar de toekomstige bijdrage van Gabriele Parlanti aan het team. Met zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht belooft hij een waardevolle toevoeging te zijn voor de ploeg. De club hoopt dat de jonge Italiaan zich snel zal aanpassen en zijn stempel zal drukken op het spel van Feyenoord, zodra hij terugkeert van zijn huurperiode bij FC Dordrecht.