×
Home Nieuws Livescore

Nottingham Forest toont interesse in Santiago Gimenez uit Mexico

Nottingham Forest toont interesse in Santiago Gimenez uit Mexico
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 7 augustus 2024 16:16 uur

Nottingham Forest heeft zijn zinnen gezet op de talentvolle Santiago Gimenez, zo bevestigen bronnen uit zowel Nederland als Mexico. Eerder berichtten onder andere 1908.nl en voetbaljournalist Martijn Krabbendam al over de interesse van de Engelse club in de jonge speler. De aanvaller, die momenteel uitkomt voor Feyenoord in Rotterdam, heeft indruk gemaakt met zijn prestaties en heeft nu de aandacht getrokken van de Engelse club.

Hoewel de interesse van Nottingham Forest in Santiago Gimenez steeds concreter lijkt te worden, hebben de Engelsen zich nog niet officieel gemeld bij Feyenoord. De club uit Nottingham heeft nog geen formele stappen ondernomen om de transfer van de Mexicaanse speler te realiseren. Het is echter duidelijk dat Gimenez op de radar staat van de Engelse club en dat er mogelijk ontwikkelingen zullen volgen in de komende periode.

Santiago Gimenez zelf heeft nog niet gereageerd op de geruchten rondom zijn mogelijke overstap naar Nottingham Forest. De jonge aanvaller heeft zich dit seizoen laten gelden in de Eredivisie en lijkt klaar te zijn voor een stap naar een grotere competitie. Het is afwachten hoe deze transfergeruchten zich verder zullen ontwikkelen en of Feyenoord bereid is om mee te werken aan een eventuele transfer van Gimenez naar Engeland.