×
Home Nieuws Livescore

Joey Veerman herenigd met Oranje na geboorte zoon

Joey Veerman herenigd met Oranje na geboorte zoon
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 9 september 2023 13:32 uur

Nieuwe ontwikkelingen in het Nederlandse voetbalteam! Joey Veerman, de jonge talentvolle speler, zal zich aansluiten bij Oranje voor de belangrijke uitwedstrijd tegen Ierland. Wat het extra bijzonder maakt, is dat Veerman net vader is geworden. Na de geboorte van zijn zoon Frenkie, keert hij vol enthousiasme terug naar het team van bondscoach Ronald Koeman.

Tijdens de vorige wedstrijd tegen Griekenland kreeg Veerman een opmerkelijk bericht van de teammanager. Hij werd dringend verzocht om naar het ziekenhuis te gaan, waar zijn vriendin op het punt stond om te bevallen. In de nachtelijke uren verwelkomden zij hun zoon Frenkie in de wereld. Nu, enkele dagen later, is Veerman weer volledig toegewijd aan het Nederlands elftal en zal hij zijn uiterste best doen tijdens het aanstaande duel in Dublin.

Ook Nathan Aké, de verdediger van Manchester City, is met het team meegereisd naar de Ierse hoofdstad. Na een blessure tijdens de wedstrijd tegen Griekenland, heeft Aké verschillende tests ondergaan en is hij weer fit genoeg om mee te trainen. Dit is goed nieuws voor Oranje, aangezien een overwinning tegen Ierland hen op negen punten kan brengen in de EK-kwalificatiereeks. Hiermee zou het team een voorsprong kunnen nemen op zowel Ierland als Griekenland.

Kortom, het Nederlandse voetbalteam is klaar voor de uitdaging tegen Ierland. Met de terugkeer van Joey Veerman en de fitheid van Nathan Aké, hebben ze alle vertrouwen in een succesvolle wedstrijd. We zijn benieuwd naar wat dit duel zal brengen en hopen op een overwinning voor Oranje!