×
Home Nieuws Livescore

Vitesse roert op transfermarkt met Mees Kreekels deal

Vitesse roert op transfermarkt met Mees Kreekels deal
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 7 augustus 2024 15:32 uur

Vitesse heeft met succes hun proflicentie veiliggesteld en lijkt nu vastbesloten om flink te gaan investeren op de transfermarkt. De Arnhemmers zijn van plan om hun selectie te versterken en zijn al begonnen met de eerste zet. Mees Kreekels, die momenteel transfervrij is, heeft besloten om zijn status te veranderen door een lucratief tweejarig contract te tekenen bij Vitesse.

De 20-jarige verdediger, die eerder uitkwam voor Willem II, heeft indruk gemaakt met zijn talent en potentieel. Vitesse ziet in Kreekels een waardevolle toevoeging aan hun team en is verheugd om hem aan boord te hebben voor de komende seizoenen. Met zijn snelheid, technische vaardigheden en tactisch inzicht zal Kreekels naar verwachting een belangrijke rol spelen in de verdediging van de Arnhemse club.

De transfer van Mees Kreekels markeert het begin van wat belooft een drukke zomer te worden voor Vitesse. De club heeft ambitieuze plannen om zich te versterken en competitief te zijn in zowel de Eredivisie als in Europa. Met de toevoeging van Kreekels hopen de Arnhemmers een solide basis te leggen voor een succesvolle campagne en hun fans te verrassen met aantrekkelijk voetbal.