×
Home Nieuws Livescore

Slot jaagt op Spaanse middenvelder voor Liverpool deal

Slot jaagt op Spaanse middenvelder voor Liverpool deal
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 7 augustus 2024 14:48 uur

Nederlandse manager Arne Slot heeft zijn zinnen gezet op het aantrekken van de Spaanse middenvelder Martin Zubimendi voor Liverpool. Slot, die een controlerende middenvelder als zijn absolute prioriteit beschouwt, is vol lof over de kwaliteiten van Zubimendi. De manager is vastbesloten om de talentvolle Spanjaard naar de Engelse club te halen en ziet in hem een waardevolle toevoeging aan het team.

Zubimendi, die momenteel speelt voor Real Sociedad, heeft indruk gemaakt met zijn sterke optredens op het middenveld. Zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht maken hem een gewilde speler op de transfermarkt. Slot is ervan overtuigd dat Zubimendi de kwaliteiten bezit om een belangrijke rol te spelen bij Liverpool en is vastberaden om hem naar Anfield te halen.

De onderhandelingen tussen Liverpool en Real Sociedad zijn naar verluidt in volle gang, met Slot die er alles aan doet om de deal rond te krijgen. De Nederlandse manager is vastbesloten om zijn selectie te versterken en ziet in Zubimendi de perfecte aanwinst voor zijn team. Het is afwachten of de transfer daadwerkelijk zal plaatsvinden, maar Slot blijft optimistisch over de mogelijkheid om de Spaanse middenvelder naar Liverpool te halen.