×
Home Nieuws Livescore

PSV wil David Neres, maar speler kiest voor Napoli

PSV wil David Neres, maar speler kiest voor Napoli
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 7 augustus 2024 14:32 uur

PSV heeft zijn zinnen gezet op de Braziliaanse vleugelaanvaller David Neres, zo melden Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio en het Portugese Record. De Eindhovenaren hebben de naam van Neres op hun verlanglijstje gezet, maar de speler van Benfica lijkt zijn zinnen te hebben gezet op een transfer naar Napoli.

De 24-jarige Neres geniet interesse van verschillende clubs, maar zijn voorkeur lijkt uit te gaan naar een overstap naar de Italiaanse club Napoli. PSV zal dus flink moeten onderhandelen om de vleugelaanvaller naar Eindhoven te halen. Neres staat bekend om zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid, eigenschappen die goed van pas zouden komen bij de Eredivisieclub.

De transfermarkt is in volle gang en PSV lijkt vastberaden om zich te versterken met de komst van David Neres. Of de Eindhovenaren erin slagen om de Braziliaanse aanvaller los te weken van Benfica en Napoli, zal de komende weken duidelijk worden. Fans van PSV zullen met spanning uitkijken naar de ontwikkelingen rondom deze mogelijke transfer.