×
Home Nieuws Livescore

Brian Brobbey reist naar Griekenland met Ajax, Bergwijn afwezig.

Brian Brobbey reist naar Griekenland met Ajax, Bergwijn afwezig.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 7 augustus 2024 13:32 uur

Ajax-talent Brian Brobbey is geselecteerd om deel uit te maken van de groep spelers die woensdag naar Griekenland afreist voor het uitduel met Panathinaikos. De jonge aanvaller, die al indruk heeft gemaakt met zijn doelpunten en talent, wordt door coach Erik ten Hag gezien als een waardevolle toevoeging aan het team. Zijn aanwezigheid in de selectie komt niet als een verrassing, gezien zijn recente prestaties en potentieel.

Helaas zullen enkele bekende namen niet meereizen naar Griekenland. Steven Bergwijn, Géronimo Rulli en Christian Rasmussen zullen niet deel uitmaken van de Ajax-selectie voor de wedstrijd tegen Panathinaikos. Bergwijn, die bekend staat om zijn snelheid en technische vaardigheden, zal worden gemist in de aanvalslinie. Rulli en Rasmussen zullen ook afwezig zijn, wat een uitdaging kan vormen voor het team in hun respectievelijke posities.

De afwezigheid van Bergwijn, Rulli en Rasmussen opent mogelijk de deur voor andere spelers om hun kwaliteiten te tonen en zich te bewijzen op het Europese toneel. Met Brobbey als een van de jonge talenten die de kans krijgt om zich te laten gelden, zal het interessant zijn om te zien hoe Ajax het zal doen tegen Panathinaikos zonder enkele van hun gebruikelijke sterkhouders. De wedstrijd belooft een spannende strijd te worden tussen de Nederlandse en Griekse club, met de Ajax-fans in spanning afwachtend op het resultaat.